Nambul Autan

21 Juni 2015 -

Co: Aa bakal nungguan neng.
Ce: Nungguan?
Co: Heeuh, nepi neng pegat jeung kabogoh neng.
Ce: Ulah ngarep aa, da eneng gaduh kabogoh tilu.

Sumber: Topan

0 Komentar:

Beri Komentar

Anda harus memiliki akun Google untuk dapat mengirimkan komentar.